Skip to content Skip to footer

Op de eerste verdieping aan de H&M vind je onze Baby Korner. 

In de Baby Korner kan je in alle privacy borstvoeding geven, flesjes opwarmen en luiers verversen. Zo hou je je kleine spruit tevreden en hoef je je niet te haasten. 🍼

 

Bevoegde personen kunnen gebruikmaken van een defibrillator of AED om snel hulp te bieden. Al hopen we natuurlijk dat dit niet nodig is. De defibrillator bevindt zich in het EHBO-lokaal op het gelijkvloers.

K in Kortrijk is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Bovendien is er een gratis en veilige fietsenparking met maar liefst 450 plaatsen! Je kan via de lift in de Sint-Jansstraat (naast Delhaize) naar de ondergrondse parking gaan.

In het winkelcentrum zijn er verschillende roltrappen om gemakkelijk en comfortabel van verdiep te veranderen. Ben je echter met de kinderwagen of rolstoel, dan kan je gebruikmaken van de liften.

Een mail versturen voor het werk of voor school? Dringend even Whatsappen met je lief? Door ons gratis wifi-netwerk is dit zo gepiept!

K in Kortrijk beschikt over een Silent Working Space, Studio Hakudo. Deze is gelegen op de tweede verdieping. Tijdens de blok is deze alleen toegankelijk voor studenten. Buiten de blok, kan je hier snel even komen werken in een comfortabele ruimte.

Meer info

Het is vervelend als je iets verliest, maar de kans is groot dat iemand anders het vindt. Kom in beide gevallen even langs onze infobalie of neem telefonisch contact op via het nummer 056 31 30 48.

Voor kleine kinderen is een dagje shoppen soms nog wat lastig. Op de tweede verdieping vind je een leuke speelruimte, die veilig met een hekje is afgesloten. Zo verveelt je peuter zich geen moment.

K in Kortrijk biedt plaats voor 1.150 wagens in de ondergrondse parking. De parking heeft twee ingangen: via de Romeinselaan en via de Zwevegemstraat. Het eerste uur is altijd gratis! De ondergrondse parking wordt uitgebaat door Parko. Bij vragen kan je steeds contact opnemen via het nummer 056 28 12 12.

Dringend plassen en nog lang niet klaar met winkelen? Rep je dan naar onze gratis toiletten. Je vindt ze op niveau +1 (voorbij C&A). Vergeet je handen niet te wassen na je toiletbezoek. Zo houden we het veilig en proper.

Aan onze infobalie (niveau -1) krijg je een antwoord op al jouw vragen. De receptiemedewerkers maken je graag wegwijs doorheen ons winkelcentrum. Je kan hier ook de Kortrijk Cadeaubon aankopen.

Gift card

HET IDEALE GESCHENK?
KORTRIJK CADEAUBON!

  • Geldig bij meer dan 150 Kortrijkse handelaars en horecazaken
  • Een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid
  • Voor ondernemers perfect als relatiegeschenk of bedanking voor medewerkers
  • Factuur mogelijk