Skip to content Skip to footer

Op de eerste verdieping aan de H&M vind je onze Baby Korner. 

In de Baby Korner kan je in alle privacy borstvoeding geven, flesjes opwarmen en luiers verversen. Zo hou je je kleine spruit tevreden en hoef je je niet te haasten. 🍼

Bevoegde personen kunnen gebruikmaken van een defibrillator of AED om snel hulp te bieden. Al hopen we natuurlijk dat dit niet nodig is. De defibrillator bevindt zich in het EHBO-lokaal op het gelijkvloers.

K in Kortrijk is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Bovendien is er een gratis en veilige fietsenparking met maar liefst 450 plaatsen! Je kan via de lift in de Sint-Jansstraat (naast Delhaize) naar de ondergrondse parking gaan.

In het winkelcentrum zijn er verschillende roltrappen om gemakkelijk en comfortabel van verdiep te veranderen. Ben je echter met de kinderwagen of rolstoel, dan kan je gebruikmaken van de liften.

K in Kortrijk beschikt over een Silent Working Space, Studio Hakudo. Deze is gelegen op de tweede verdieping.  Tijdens de blok is deze alleen toegankelijk voor studenten. 

Meer info

Lege batterij? Geen nood, wij hebben de oplossing! 

Tussen ZARA en ZARA HOME kan je ons powerbankstation terugvinden. 

  1. Scan de QR-code op het laadstation
  2. Volg de instructies die tevoorschijn komen
  3. Neem de powerbank
  4. Ben je klaar met laden? Laat de powerbank dan opnieuw achter in het laadstation! 
  5. Ondervindt u problemen? Neem dan contact op met de helpcenter www.naki.app. (onderaan de pagina)
Je hoeft geen account aan te maken of een app te dowloaden. Gemakkelijk toch? 

Wil je toch de app downloaden? Dan kan je stations in de buurt opzoeken, sla je jouw betaalmethode op, kan je jouw huurgeschiedenis doorzoeken, kortingsbonnen ontvangen, … Bij het gebruiken van de app heb je de eerste keer 30 minuten gratis, vanaf dan is het 2€/uur. 

Het is vervelend als je iets verliest, maar de kans is groot dat iemand anders het vindt. Als je iets gevonden hebt, kan je dit perfect afgeven aan onze security. Zij zullen het veilig bewaren tot de eigenaar contact met ons opneemt.

Ben je iets verloren? Bel ons op het nummer 056 31 30 48 of mail naar info@k-in-kortrijk.be. Zo kunnen we verder afspreken om jouw verloren items opnieuw tot bij jou te krijgen.

Voor kleine kinderen is een dagje shoppen soms nog wat lastig. Op de tweede verdieping vind je een leuke speelruimte, die veilig met een hekje is afgesloten. Zo verveelt je peuter zich geen moment.

K in Kortrijk biedt plaats voor 1.150 wagens in de ondergrondse parking. De parking heeft twee ingangen: via de Romeinselaan en via de Zwevegemstraat. Het eerste uur is altijd gratis! De ondergrondse parking wordt uitgebaat door Parko. Bij vragen kan je steeds contact opnemen via het nummer 056 28 12 12.

Dringend plassen en nog lang niet klaar met winkelen? Rep je dan naar onze gratis toiletten. Je vindt ze op niveau +1 (voorbij C&A). Vergeet je handen niet te wassen na je toiletbezoek. Zo houden we het veilig en proper.

Op niveau -1 kan je ons nieuw infopunt terugvinden. Hier vind je een handige lijst met onze handelaars en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Gift card

HET IDEALE GESCHENK?
KORTRIJK CADEAUBON!

  • Geldig bij meer dan 260 Kortrijkse handelaars en horecazaken
  • Een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid
  • Voor ondernemers perfect als relatiegeschenk of bedanking voor medewerkers