Skip to content Skip to footer

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open van 10u tot 19u. 

Hier kunt onze zondagsopeningen terugvinden.

Op de eerste verdieping aan de H&M vind je onze Baby Korner. 

In de Baby Korner kan je in alle privacy borstvoeding geven, flesjes opwarmen en luiers verversen. Zo hou je je kleine spruit tevreden en hoef je je niet te haasten. 🍼

Door de brede inkomdeuren en de aanwezigheid van liften is K in Kortrijk perfect toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Onze ondergrondse parking biedt plaats voor 1.150 wagens. Je kan de parking bereiken via de ingang in de Romeinselaan of via de Zwevegemstraat. Het eerste uur parkeer je altijd gratis! De ondergrondse parking wordt uitgebaat door Parko. Bij vragen kan je steeds contact opnemen via het nummer 056 28 12 12.

Honden zijn niet toegelaten in het shopping centrum, tenzij ze gedragen worden. Assistentiehonden en blindengeleidehonden zijn wel toegelaten.

Er zijn toiletten op niveau +1. Deze zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers van K in Kortrijk.

Aan de infobalie (niveau -1) kan je een Kortrijk Cadeaubon kopen. De bon is geldig bij meer dan 200 Kortrijkse winkels en horecazaken. Je herkent de deelnemende handelaars aan de sticker op hun ruit of bekijk de lijst hier.

Het dragen van een mondmasker is verplicht in het ganse shoppingcentrum. Verder staan er op verschillende plaatsen pompjes met handgel en wordt er extra gecontroleerd op de afstandsregel van 1,5 meter.

Ja, je kan gratis surfen op ons wifi-netwerk.

Begeef je naar onze infobalie (niveau -1) voor alle informatie rond verloren voorwerpen. Je kan ook contact opnemen via 056 31 30 48 of info@k-in-kortrijk.be.

K in Kortrijk © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Made with by Thinkedge