Skip to content Skip to footer

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open van 10u tot 19u. 

Hier kunt onze zondagsopeningen terugvinden.

Op de eerste verdieping aan de H&M vind je onze Baby Korner. 

In de Baby Korner kan je in alle privacy borstvoeding geven, flesjes opwarmen en luiers verversen. Zo hou je je kleine spruit tevreden en hoef je je niet te haasten. 🍼

Door de brede inkomdeuren en de aanwezigheid van liften is K in Kortrijk perfect toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Onze ondergrondse parking biedt plaats voor 1.150 wagens. Je kan de parking bereiken via de ingang in de Romeinselaan of via de Zwevegemstraat. Het eerste uur parkeer je altijd gratis! De ondergrondse parking wordt uitgebaat door Parko. Bij vragen kan je steeds contact opnemen via het nummer 056 28 12 12.

Honden zijn niet toegelaten in het shopping centrum, tenzij ze gedragen worden. Assistentiehonden en blindengeleidehonden zijn wel toegelaten.

Ja! Gidsenkring Kortrijk geeft jullie tijdens de rondleiding een exclusieve kijk achter de schermen van K in Kortrijk. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe wordt K beveiligd, bevoorraad, verlicht, verlucht en verwarmd? 

Interesse? Boek hier de rondleiding.

Er zijn toiletten op niveau +1. Deze zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers van K in Kortrijk.

De Kortrijk Cadeaubon kan online aangekocht worden via www.kortrijkcadeaubon.be en zal binnenkort ook beschikbaar zijn via splinternieuwe automaten. Er is ook een verkooppunt in de Toeristische dienst van stad Kortrijk.

De bon is geldig bij meer dan 200 Kortrijkse winkels en horecazaken. Je herkent de deelnemende handelaars aan de sticker op hun ruit of bekijk de lijst hier.

Ben je iets verloren? Bel ons op het nummer 056 31 30 48 of mail naar info@k-in-kortrijk.be. Zo kunnen we verder afspreken om jouw verloren items opnieuw tot bij jou te krijgen