Skip to content Skip to footer

Vraag hier de gratis Guido Gids aan

Beste studenten, 

We verwelkomen jullie graag voor een nieuw academiejaar in onze geliefde (studenten)stad Kortrijk. Dat doen we samen met Guido. Guido wie? De Guido Stadsgids natuurlijk! Hét overlevingsboekje van de moderne student met o.a.:

  • praktische tips over het studentenleven
  • de beste adresjes in Kortrijk
  • tal van kortingsbonnen, goed voor honderden euro’s gratis producten en voordelen
  • downloadcode voor de Guido Stadsgids App

Kortom: de ideale ‘wingman’ voor het nieuwe academiejaar. K in Kortrijk is trotse partner van Guido Gids editie 2021-2022. Om dit te vieren mogen we 4.000 exemplaren (t.w.v. € 15) uitdelen! 

cover Kortrijk

Praktisch

Via onderstaande knop kan je jouw exemplaar reserveren.* Na het invullen van je gegevens krijg je een bevestigingsmail (check zeker ook je spamfolder). Op vertoon van deze mail kan je jouw gratis Guido Gids afhalen aan onze infobalie (op verdieping -1, naast MediaMarkt).

We wensen alle studenten een fantastische tijd aan de hogeschool of universiteit en zien jullie graag in K in Kortrijk voor een lunchpauze, coffee break of shopping uitje. 

*Deze actie is enkel geldig voor studenten in het hoger onderwijs en op vertoon van een geldige studentenkaart.

De Guido Gids Kortrijk was een groot succes! Door de vele aanvragen zijn er momenteel geen exemplaren meer verkrijgbaar. Bedankt voor jullie enthousiasme! Wij kijken alvast uit naar de volgende editie, jullie ook?