Skip to content Skip to footer

Het merk Dockers® is al 35 jaar de autoriteit op het gebied van chino broeken. Deze Amerikaanse klassieker werd voor het eerst geïntroduceerd in 1986 in San Francisco, Californië, en heeft altijd in het hart van de casual beweging gestaan door mannen te voorzien van kwaliteitsproducten voor elke gelegenheid.

De innovaties en details dienen een doel, geen trend. Vandaag is Dockers® nog steeds Amerika’s favoriete broek en biedt een brede waaier aan kleding zonder compromissen in kwaliteit: altijd superieur comfort en veelzijdige stijl. Dockers® WaterLess® – een proces dat tot 73% van het water bespaart dat tijdens de productie wordt gebruikt – helpt de ecologische voetafdruk van het merk te verkleinen. Dockers® is een divisie van Levi Strauss & Co. en verkrijgbaar in 60 landen.

Doe mee met onze actie!

Raad het gewicht van de broekenstapel in de etalage, laat je gegevens achter win een broek naar keuze. De actie loopt van 29 april t.e.m. 13 mei 2022. De winnaar wordt gecontacteerd op 14 mei 2022 en mag een broek uitkiezen in de winkel.

Openingsuren

Telefoon

056 89 17 76

Website

Kortrijk Cadeaubon

Wordt aanvaard:

ja

Socials

Afspraak boeken

Promoties

Er zijn op dit moment geen promoties beschikbaar